Verse knapperige Pizza Genk

Gepubliceerd op 23 februari 2021 om 12:37

Er gaat niets boven een warme pizza net uit de oven. Met een knapperige bodem, frisse tomatensaus, gesmolten  kaas en verse toppings.

Maar wat is nu het geheim van de perfecte pizza? Je hebt pizza's en pizza's.

Een diepvriespizza is niet te vergelijken met een pizza gebakken in een pizza oven.

De meeste afhaalpizza's kunnen ook niet tippen aan die van een professionele pizzabakker. En probeer je in je eigen keuken een pizza te bakken, dan leidt het vaak tot een teleurstelling, een te kleffe bodem of juist een te krokante. Een te dikke bodem of juist een te dunne.

Chef Giovanni van Pizza Genk  heeft het bereiden van pizza's vanaf de schoolbanken meegekregen. Het veel oefenen , de juiste balans vinden, timing  en gebruik van smaakvolle ingrediënten maken van hem bij uitstek een gekende professionele pizzabakker.

Eenmaal van zijn knapperige bereide pizza geproefd, kan je niet anders meer concluderen dan " il miglior pizzaiolo",

Ciao       www.pizzeriagiovanni.be